Tietoturvaratkaisut ja -auditoinnit

Tietoturvaratkaisut ja -auditoinnit

Löydämme haavoittuvuudet ennen hakkereita

Tietoturva tarkoittaa jatkuvaa valvontaa, ajallaan tehtyjä ohjelmistopäivityksiä, järjestelmien skannausta uusien tietoturva-aukkojen varalta ja tietysti korjaustoimenpiteitä alati muuttuvassa verkkoympäristössä. Keskitetysti hallittu tietoturvaohjelmisto, kovalevyn salaus, tehokas palomuuri ja kaksivaiheinen tunnistautuminen voivat kuulostaa kryptiseltä, mutta ne ovat arkipäivää meille ja hoidamme ne käden käänteessä puolestanne.

developit // defence

Tietoturvaratkaisumme suojaavat yritystoimintasi sekä nykyisiltä että tulevilta uhkatekijöiltä

Miksi valita developit?

R

Jatkuva valvonta ja päivitys:

Tietoturva ei nuku. Teemme ohjelmistopäivityksiä ajoissa ja skannaamme järjestelmiä tietoturva-aukkojen varalta.
R

Reaaliaikainen havainnointi:

Herpaantumaton valvonta normaalista poikkeaviin tapahtumiin, kuten epäilyttäviin kirjautumisiin.
R

Ennaltaehkäisy ennen korjausta:

Panostamme ennaltaehkäiseviin toimiin, säästäen yritystäsi mahdollisilta kalliilta korjaustoimenpiteiltä.
R

Olemme askeleen edellä:

Jatkuvasti muuttuva verkkoympäristö asettaa uusia uhkia. Olemme aina askeleen edellä tunnistaen ja estäen potentiaaliset tietomurrot.
Palvelutarjontamme kattaa

Tietoturvaohjelmistot:

Tietokoneesi on jatkuvasti kyberhyökkäysten kohteena verkkoyhteydessä ollessaan. Tarjoamme ratkaisuja suojautumiseksi näiltä uhilta. Virustorjunta estää virusten, tunkeutujien sekä haitta- ja huijausohjelmien pääsyn tietokoneelle.

Salaus:

Salaustekniikat varmistavat luottamuksellisten tietojen suojan. Kovalevyn salaus suojaa tiedot varkauksilta ja kadottamisilta, ja me opastamme asiakkaitamme salauksen hallinnassa ja varmuuskopioinnissa.

Palomuurit:

Turvalliseen yritysverkkoon kuuluu tehokas palomuuri. Moderni palomuuri tunnistaa ja estää uhat sekä hallinnoi verkkoliikennettä ja tietoturvatasoja. Palomuurien päivitys ja ylläpito ovat keskeisiä niiden tehokkuuden varmistamiseksi.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen:

Kaksivaiheinen tunnistautuminen varmistaa turvallisen pääsyn käyttäjätileille, vaatien salasanan lisäksi ylimääräisen vahvistuksen, kuten koodin. Tämä tekee kirjautumisesta monimutkaisempaa potentiaalisille rikollisille.

Varmuuskopiot:

Säännölliset varmuuskopiot pitävät tiedostosi turvassa. Automaattinen varmuuskopiointi säästää aikaa ja palauttaa tiedostot, jos laitteet vahingoittuvat tai katoavat. Hyvin suunniteltu varmuuskopiojärjestelmä voi olla yrityksen pelastus tietojen menetyksen sattuessa.

Tietoturvatarkastus:

Yli 10 000 turvatarkastuksen ansiosta saamme syvällisen kuvan yrityksesi tietoturvasta. Tietoturvatarkastuksessa skannaamme niin palvelimet, työasemat ja mobiililaitteet kuin web-sovellukset ja -sivustot sekä sisäiset ja ulkoiset verkot. Lisäksi tarkistamme käytössä olevat pilvipalvelut, mobiilisovellukset sekä verkkolaitteet palomuureineen, tulostimineen, reitittimineen ja verkkolevyineen, jotta näemme potentiaaliset uhat ennen hakkereita.
=

Konsultointi ja kehitys

=

It-tuki ja ylläpitopalvelut

=

Pilvipalvelut ja laitehankinta

=

Verkkosivut ja graafinen suunnittelu

=

Esitystekniikka ja livetuotannot

=

Ota yhteyttä