Esitystekniikka ja livetuotannot

Esitystekniikka ja livetuotannot

Striimauspalvelu suunnittelusta kalustoon, toteutukseen ja jälkituotantoon

Webinaarit, videokonferenssit ja etäkokoukset ovat monelle jo arkipäivää, mutta mahdollisuudet yhä sykähdyttävämpien tiedotustilaisuuksien, tapahtumien ja juhlien luomiseen ovat virtuaalimaailmassa rajattomat. Striimauksen etuna perinteisiin tilaisuuksiin verrattuna on se, että esitettävä materiaali on katsottavissa ja kelailtavissa heti ja tapahtumasta saa oitis tallenteen.

developit // stream

Koe virtuaalimaailman rajattomat mahdollisuudet

Miksi valita developit?

R

Kattava palvelu:

Tarjoamme täydellisen paketin suunnittelusta kuvauskaluston hankintoihin, toteutukseen ja tallenteisiin.
R

Monipuoliset ratkaisut:

Kustomoidut ääni- ja kuvaratkaisut eri tarpeisiin, olipa kyseessä neuvotteluhuoneet, isommat esitykset tai live-striimaukset.
R

Virtuaalisen maailman mahdollisuudet:

Hyödynnä rajattomat mahdollisuudet digitaalisessa ympäristössä, olitpa järjestämässä etäkokousta, webinaaria tai isompaa online-tapahtumaa. Jakamalla striimisi eri alustoilla, kuten sosiaalinen media, voit saavuttaa entistä laajemman yleisön.
R

Yksilöidyt tallenteet:

Varmistamme, että tapahtumasi jatkaa elämäänsä juuri sellaisena kuin haluat – tehokkaasti ja tyylikkäästi esitettynä.
Palvelutarjontamme kattaa

Esitystekniikka:

Developit tarjoaa huipputason esitystekniikkaa, joka takaa häiriöttömät esitykset joka kerta. Laadukkaat laitteet ja älyratkaisut tekevät tekniikan käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Striimauspalvelu:

Yli 20 vuoden kokemuksella tiimimme suunnittelee ja toteuttaa livelähetykset asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olipa kyse webinaareista, gaaloista tai henkilökohtaisista esityksistä, räätälöimme laitteiston ja osaajamme juuri sinun tapahtumaasi varten.

Vuokraus:

Jos haluat toteuttaa striimauksen itse, Liveksi tarjoaa kattavan striimauskaluston vuokrausta. Palveluumme kuuluu myös laitteiden asennus ja käyttökoulutus, joten saat kaiken tarvittavan samasta paikasta.

Tilat:

Etsitkö täydellistä paikkaa livestriimaukselle? Tarjoamme huolellisesti valittuja striimaustiloja, jotka on optimoitu äänen, valaistuksen ja verkkoyhteyksien suhteen, jotta lähetyksesi onnistuu moitteettomasti.

Green screen:

Green screen -studio mahdollistaa kuvitellun taustan lisäämisen lähetyksiin säästä ja valaistuksesta riippumatta. Vihreän taustakankaan avulla voit muuttaa maisemaa, lisätä videoita tai muita elementtejä lähetykseesi reaaliajassa.
=

Konsultointi ja kehitys

=

It-tuki ja ylläpitopalvelut

=

Pilvipalvelut ja laitehankinta

=

Tietoturva ja auditoinnit

=

Verkkosivut ja graafinen suunnittelu

=

Ota yhteyttä