Pilvipalvelut ja laitehankinta

Pilvipalvelut ja laitehankinta

Valitsemme kanssasi laitteet ja ratkaisut, jotka tekevät työpäivistäsi tehokkaampia

Pilvipalvelumme mahdollistavat tiedon helpon jakamisen ja etätyöskentelyn – toimintavarmasti, kustannustehokkaasti ja skaalautuvasti. Developitin ammattilaiset tekevät pilviympäristöön siirtymisestä mutkatonta ja pystyvät auttamaan myös tiettyjen toimintojen automatisoinnissa. Oikein valitut laitteet ja ratkaisut ovat avain tehokkaaseen työpäivään sekä koneiden ja välineiden pitkään elinkaareen.

developit // services

Laitteet pysyvät kunnossa ja päivitykset ajan tasalla

Miksi valita developit?

R

Teknologiariippumattomuus:

Vapaus valita ja suositella parhaita ratkaisuja, joilla vahvistetaan asiakkaan tulevaisuuden näkymiä.
R

Olemme ajan tasalla:

Ymmärrämme it-ympäristön jatkuvan muutoksen ja huolehdimme, että laitteet ja palvelut pysyvät optimaalisina.
R

Tietoturva edellä:

Tietoturva on uhattuna, jos jokin päivitys jää syystä tai toisesta tekemättä. Me huolehdimme siitä, ettei yksikään päivitys jää huomiotta.
R

Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi:

Ulkoistamalla ylläpidon pystyt keskittymään ydinliiketoimintaasi ja jättämään it-ympäristön tarkkailun luotettavalle it-ystävällesi.
Palvelutarjontamme kattaa

Pilvipalvelut:

Pilvipalveluiden avulla tiedostot ovat aina saatavilla, ja ne pystyytään jakamaan juuri niille henkilöille, joille se on kussakin tilanteessa tarpeellista – työskentelitpä missä päin maailmaa tahansa. Etätyöskentelyn mahdollistamisen lisäksi pilvipalveluiden etuna on käytön helppous, toimintavarmuus, kustannussäästöt ja skaalautuvuus.

Verkkoratkaisut:

Luotettava ja nopea verkkoyhteys on modernin yritystoiminnan perusta. Developit tarjoaa räätälöidyt, nopeat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet yrityksesi tarpeisiin. Keskeistä on verkkotietoturvan jatkuva ylläpito ja valvonta suojautuen nykyisiä ja tulevia uhkia vastaan.

Hallinta- ja valvontapalvelut:

Developitin automaattinen valvonta-agentti tunnistaa ongelmia ennen niiden syntymistä, tehden työympäristöstä häiriöttömän. Moderni laitteiden hallintajärjestelmä varmistaa laitteiden tehokkaan ja turvallisen käytön.

Laitehankinta:

Tehokas työ vaatii oikeanlaiset laitteet. Developit tarjoaa räätälöidyt laiteratkaisut, käyttöönotto-opastuksen sekä vastuulliset kierrätyspalvelut. Suurten tukkurien kautta tarjoamme monipuolisesti laitteita kaikkiin tarpeisiin.

=

Konsultointi ja kehitys

=

It-tuki ja ylläpitopalvelut

=

Tietoturva ja auditoinnit

=

Verkkosivut ja graafinen suunnittelu

=

Esitystekniikka ja livetuotannot

=

Ota yhteyttä