Räätälöidyt koulutukset

Räätälöidyt koulutukset

Developit tarjoaa kattavia ja räätälöityjä koulutuksia yrityksille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan seuraavilla kriittisillä osa-alueilla:

Tietoturva

Tietoturvakoulutus on olennainen osa organisaation turvallisuusstrategiaa. Koulutuksemme auttavat tunnistamaan ja torjumaan kyberuhkia, suojamaan tietojärjestelmiä, hallitsemaan salasanoja ja salaamaan tietoja. Tarjoamme säännöllisiä koulutuksia, jotka täyttävät esimerkiksi NIS2-direktiivin vaatimukset. Tämä varmistaa, että yrityksenne tietoturvakäytännöt ovat ajan tasalla ja että henkilöstönne osaa toimia oikeaoppisesti mahdollisten uhkien ilmetessä.

Pilvipalveluiden tehokas käyttö

Pilvipalvelut ovat olennainen osa modernia liiketoimintaa. Koulutuksemme auttavat hyödyntämään pilvipalveluita tehokkaasti. Käymme läpi pilvistrategioita, tietoturvaa ja kustannustehokasta resurssienhallintaa. Tarjoamme myös koulutusta pilvipalveluiden käyttöönottoon ja optimointiin, varmistaen, että yrityksenne saa täyden hyödyn pilvipalveluista.

Tekoäly

Tekoäly on tulevaisuuden avainosaamista. Koulutuksemme syventyvät tekoälyn perusteisiin ja sovelluksiin, mukaan lukien koneoppiminen, älykkäät algoritmit ja tekoälyn eettiset näkökohdat. Opit, miten tekoälyä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa ja innovaatioissa, mikä antaa yrityksellesi kilpailuetua jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä.

Räätälöidyt koulutukset tarpeiden mukaan

Meillä on laaja kokemus erilaisten koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Voimme räätälöidä koulutuksia myös muihin aiheisiin tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva koulutusohjelma!

developit // training

Ota yhteyttä jo tänään ja aloitetaan yhdessä matkasi kohti syvempää osaamista ja liiketoiminnan menestystä!

Miksi valita developit?

R

Asiantuntevat ja selkeät kouluttajat:

Kokeneet ja osaavat kouluttajamme eivät käytä ammattijargonia vaan puhuvat selkeää ja ymmärrettävää kieltä.
R

Käytännönläheisyys:

Koulutuksemme ovat helppotajuisia ja käytännönläheisiä, mikä varmistaa, että opit soveltamaan uusia taitoja heti käytännössä. Koulutukset sisältävät käytännön harjoituksia ja esimerkkejä.
R

Joustavuus:

Voimme järjestää koulutukset sekä paikan päällä että etäyhteyksien kautta.
R

Räätälöinti:

Koulutukset suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
=

It-tuki ja ylläpitopalvelut

=

Pilvipalvelut ja laitehankinta

=

Tietoturva ja auditoinnit

=

Verkkosivut ja graafinen suunnittelu

=

Esitystekniikka ja livetuotannot

=

Ota yhteyttä