Tapaa tiimi

Tapaa tiimi

Kuulemma meidän kanssa on helppo ja kiva tehdä töitä

Tämän taustalla on parhaat tekijät, joita oikeasti kiinnostaa asiakkaiden työn helpottaminen. Tavoitteenamme on tuottaa positiivisia asiakaskokemuksia pilke silmäkulmassa, pitkää ammattitaitoa ja kokemustamme hyödyntämällä. Puhumme selkokieltä, jota ymmärtävät muutkin kuin it-asiantuntijat. Meidän seurassa ei tarvitse arvailla, mitä oudot termit tarkoittavat.

Teemu Hämäläinen

IT-YSTÄVÄ

Marko Lindvall

IT-YSTÄVÄ

Janne Lukacsfy

IT-YSTÄVÄ

Petra Metsikkö

GRAAFINEN- JA WEB-SUUNNITTELIJA

Jesse Salminen

IT-YSTÄVÄ

Teemu Stöders

IT-YSTÄVÄ

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa [email protected]

Tule meille töihin

Etsimme aina sopivia tyyppejä!

Oletko sinä meidän uusi it-ystävä?

R

Miksi me?

Koska sydämemme sykkii luoville ja toimiville IT-ratkaisuille. Meille on tärkeää, että kun teemme töitä, pidämme samalla hauskaa. Uskomme, että näin syntyy myös parhaat tulokset! Tavoitteenamme on tuottaa positiivisia asiakaskokemuksia pilke silmäkulmassa, pitkää ammattitaitoa ja kokemustamme hyödyntämällä.
R

Oletko sinä it-ystävä?

It-ystävä on luotettava kumppani digitaalisessa maailmassa. Se on henkilö, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet, auttaa navigoimaan teknologian haasteissa ja tarjoaa ratkaisuja, jotka sopivat eri yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Aivan kuten luotettava ystävä, it-ystävä on tukena hyvinä ja haastavina aikoina, pyrkien aina parhaaseen lopputulokseen.
R

Avoimet työpaikat:

Tällä hetkellä kaikki paikat on täytetty, mutta voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen!