It-myymälä

It-myymälä

Tervetuloa developit:n uuteen it-erikoismyymälään!

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että uusi it-erikoismyymälämme avaa ovensa 6.9.2024! Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme it-laitteita ja -tarvikkeita, jotka saat heti mukaasi tai tilattua seuraavaksi päiväksi Suomen suurimmilta tukkureilta. Kivijalkamyymälämme palvelee arkisin klo 10-16. Olemme täällä yrityksiä ja kuluttajia varten – kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

Laaja valikoima IT-palveluita

Myymälästämme saat laitteiden ja tarvikkeiden lisäksi myös kattavat IT-tuki- ja asennuspalvelut. Meidän IT-ystävämme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa teknisissä haasteissa. Lue esimerkkejä palveluistamme!
Toimiston ja kodin verkkoyhteydet kuntoon

Asennamme ja optimoimme verkkoyhteytesi parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn, jotta etätyöskentely on nopeaa ja turvallista. Varmistamme, että yhteydet toimivat moitteettomasti ja tehokkaasti. Kauttamme saat myös työpisteen ergonomiaratkaisuja, jotka parantavat käyttömukavuutta ja terveyttä pitkäaikaisessa käytössä.

Laitteiden asennus ja konfigurointi
It-ystävämme huolehtivat uusien tietokoneiden, mobiililaitteiden, älytelevisioiden ja muiden laitteiden asennuksesta ja käyttöönotosta. Me lupaamme, että homma toimii. Asennuspalvelumme kattaa kaiken laitteen purkamisesta sen täydelliseen käyttökuntoon saattamiseen, mukaan lukien kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset ja asetusten määrittelyt.
Ohjelmistojen asennus ja päivitys
Asennamme ja päivitämme tarvitsemasi ohjelmistot, jotta työsi sujuu mutkattomasti ja tehokkaasti. Tämä sisältää niin käyttöjärjestelmien päivitykset, toimistosovellusten asennukset kuin erikoisohjelmistojen konfiguroinnitkin. It-ystävämme varmistavat, että kaikki ohjelmistot ovat yhteensopivia ja toimivat moitteettomasti laitteistosi kanssa.
Haittaohjelmien poistaminen, tietoturvan päivitykset ja ylläpito
Poistamme haittaohjelmat ja suojaamme laitteesi tehokkaasti. Tietoturvaratkaisumme ovat ajantasaisia ja kattavat niin virustorjunnan, palomuurit kuin jatkuvan valvonnan. Näin varmistamme, että tietosi ovat turvassa kaikilta uhilta. It-ystävämme myös neuvovat, miten parhaiten suojautua kyberuhilta ja pysyä ajan tasalla tietoturvan kehityksessä.
Tietokoneiden ja laitteiden huolto
Säännölliset vuosihuollot ja korjaukset pitävät laitteesi toimintakunnossa ja pidentävät niiden käyttöikää. Vuosihuolto sisältää laitteiston ja ohjelmistojen tarkistuksen, puhdistuksen sekä mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyn. Tällä varmistamme, että laitteesi toimii luotettavasti ja nopeasti vuoden ympäri.
Näyttöjen kalibrointi

Optimaalisen kuvanlaadun saavuttamiseksi tarjoamme näyttöjen kalibrointipalvelua. Käytössämme on laite, jolla kalibroimme näyttösi tarkasti, varmistaen oikeat värit ja kirkkauden. Näyttöjen kalibrointi parantaa katselukokemusta, olitpa sitten graafinen suunnittelija, valokuvaaja tai elokuvien ystävä. It-ystävämme suorittavat kalibroinnin nopeasti ja tehokkaasti, jotta saat parhaan mahdollisen kuvanlaadun laitteestasi.

Data- ja tiedostojen palautus

Kadonneet tai vahingoittuneet tiedostot eivät ole ongelma, sillä it-ystävämme auttavat niiden palautuksessa. Yksinkertaisemmat tiedostonpalautukset onnistuvat heti, ja vaativammat tapaukset lähetämme kumppanillemme laboratoriotutkimuksiin ja hinta-arvioon. Näin varmistamme, että tärkeät tietosi saadaan talteen mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti.

Varmuuskopiointipalvelut
Turvaamme tärkeät tiedostosi varmuuskopiointiratkaisuilla, jotka suojaavat tietosi kaikissa tilanteissa. Autamme määrittämään parhaan varmuuskopiointistrategian tarpeisiisi, olipa kyseessä pilvipalvelut, paikalliset tallennusratkaisut tai näiden yhdistelmä. Näin varmistamme, että tiedostosi ovat aina suojassa ja helposti palautettavissa.
Etä- ja lähitukipalvelut

Tarjoamme sekä etä- että lähitukipalveluja, jolloin it-ystävämme voivat auttaa sinua joko paikan päällä tai etäyhteyden avulla. Etätuen avulla saat nopean avun pienempiin ongelmiin, kun taas lähituki sopii laajempiin asennus- ja vianetsintätarpeisiin. Etätuki toimii sujuvasti videoyhteydellä tai etäohjausohjelmistojen avulla, jolloin voimme ratkaista ongelmat tehokkaasti etänä.

Käytön opastus ja koulutus
Järjestämme henkilökohtaista opastusta ja koulutusta laitteiden ja ohjelmistojen käytössä, jotta saat niistä kaiken hyödyn irti. Opastus onnistuu tiloissamme, asiakkaan kohteessa tai etäyhteyksin. Koulutuksemme kattavat niin peruskäytön kuin edistyneemmät toiminnot, ja ne voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan.
Näytönsuojakalvojen asennus

Meiltä saat huippulaatuiset näytönsuojakalvot edulliseen hintaan asennettuna. Leikkaamme kalvon tarkasti käyttäjän laitteeseen sopivaksi, mikä takaa täydellisen istuvuuden kaikille puhelinmalleille. Käyttämämme materiaali on erittäin kestävää ja antaa näytön alkuperäistä lasia vastaavan käyttötuntuman. It-ystävämme asentavat kalvon ammattitaidolla, ilman ilmakuplia, varmistaen parhaan suojan näytöllesi nopeasti ja vaivattomasti. Asennamme suojakalvon odottaessasi!

developit // store

Tervetuloa avajaisiin 6.9.2024 ja tutustumaan uusiin tiloihimme ja palveluihimme! Nähdään myymälässä!

Miksi tulla meille ostoksille?

R

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu:

Valitsemalla meidät saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua it-ystäviltämme, jotka ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa it-asioissa. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, olemme täällä, jotta teknologia toimii sinun hyväksesi.
R

Teknistä osaamista ilman jargonia:

Saat meiltä selkeää ja konkreettista apua – ilman monimutkaisia termejä.

=

Konsultointi ja kehitys

=

Pilvipalvelut ja laitehankinta

=

Tietoturva ja auditoinnit

=

Verkkosivut ja graafinen suunnittelu

=

Esitystekniikka ja livetuotannot

=

Ota yhteyttä