ylläpito-

palvelut

Developitin ylläpitopalvelut pitävät huolen siitä, että laitteet pysyvät kunnossa ja että päivitykset ovat aina ajan tasalla. Jatkuvalla ylläpidolla laitteiden elinikä maksimoidaan, laiteongelmat vähenevät ja varmistutaan myös siitä, että yrityksen tiedot ovat varmasti tallessa ja suojattuna.

It-ympäristö muuttuu ja muovautuu kaiken aikaa ja siksi se vaatii myös jatkuvaa tarkkailua. Jatkuva ylläpito ja tarkkailu vievät kuitenkin valtavasti aikaa yrityksen muista toiminnoista. Lisäksi laitteet ja palvelut lakkaavat toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla ja tietoturva on uhattuna, jos jokin päivitys jää syystä tai toisesta tekemättä.

Ulkoistamalla ylläpidon pystyt keskittymään ydinliiketoimintaasi ja jättämään it-ympäristön tarkkailun luotettavalle it-kumppanillesi. Developitin ylläpitopalveluissa kaikki tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset tehdään sovitun suunnitelman mukaan taustalla.

Ylläpitosopimuksemme rakennetaan asiakaskohtaisesti. Pidämme kirjaa kaikista yrityksesi laitteista, niihin asennetuista ohjelmista ja lisensseistä. Voimme halutessasi myös dokumentoida käytössä olevat tunnukset ja salasanat. Kaikki dokumentaatio löytyy näin kätevästi saman katon alta, ja saat tarvitsemasi tiedon nopeasti juuri silloin, kun sitä tarvitset. Pidämme tiedot myös tallessa, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä kansioista tai mapeista, joiden tietoturvasta sinulla ei ole täyttä takuuta.