pilvi-

palvelut

Etätyöt ja siten myös pilvipalveluiden käyttö tiedon tallentamiseen ja jakamiseen ovat yleistyneet viimeisten vuosien aikana valtavasti. Developitin kaikki asiakkaat hyödyntävät nykyaikaisia pilvipalveluita lähes kaikessa toiminnassaan. Etätyöskentelyn mahdollistamisen lisäksi pilvipalveluiden etuna on käytön helppous, toimintavarmuus, kustannussäästöt ja skaalautuvuus.

Pilvipalveluiden avulla tiedostot ovat aina saatavilla, ja ne pystyy jakamaan juuri niille henkilöille, joille se on kussakin tilanteessa tarpeellista – työskentelitpä, missä päin maailmaa tahansa ja mistä tahansa etätyöpisteestä käsin. Pilvipalveluita pystytään käyttämään näppärästi myös yhtäaikaiseen tiedostojen muokkaamiseen esimerkiksi videopuhelujen lomassa. Pilvipalvelujen avulla kaikki tärkeä data on tarvittaessa kaikkien saatavilla.

Pilvipalvelujen etuna on myös niiden ylläpidon edullisuus. Developitin ammattilaiset tekevät pilviympäristöön siirtymisestä mutkatonta ja pystyvät auttamaan myös tiettyjen toimintojen automatisoinnissa. Esimerkiksi päätelaitteen tietojen varmuuskopioinnin voi automatisoida pilvipalveluun, jolloin kaikki tiedostot ovat aina tallessa ja palautettavissa ilman raskaita toimenpiteitä ja kustannuksia.