Pilvipalvelut ja laitehankinta

developit // services

Laitteet pysyvät kunnossa ja päivitykset ajan tasalla

avain tehokkaaseen työpäivään sekä koneiden ja välineiden pitkään elinkaareen

Meille on tärkeää olla teknologiariippumaton, jotta voimme käyttää kokemuksemme, luovuutemme ja kaiken osaamisemme ratkaisuihin, jotka asiakkaat kokevat tulevaisuuden uskoa vahvistavana.

It-ympäristö muuttuu ja muovautuu kaiken aikaa ja siksi se vaatii myös jatkuvaa tarkkailua. Jatkuva ylläpito ja tarkkailu vievät kuitenkin valtavasti aikaa yrityksen muista toiminnoista. Lisäksi laitteet ja palvelut lakkaavat toimimasta parhaalla mahdollisella tavalla ja tietoturva on uhattuna, jos jokin päivitys jää syystä tai toisesta tekemättä.

Ulkoistamalla ylläpidon pystyt keskittymään ydinliiketoimintaasi ja jättämään it-ympäristön tarkkailun luotettavalle it-ystävällesi. Developitin ylläpitopalveluissa kaikki tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset tehdään sovitun suunnitelman mukaan taustalla.

Oikein valitut laitteet ja ratkaisut

Jatkuvalla ylläpidolla laitteiden elinikä maksimoidaan
Pilvipalvelut

Etätyöt ja siten myös pilvipalveluiden käyttö tiedon tallentamiseen ja jakamiseen ovat yleistyneet viimeisten vuosien aikana valtavasti. Developitin kaikki asiakkaat hyödyntävät nykyaikaisia pilvipalveluita lähes kaikessa toiminnassaan. Etätyöskentelyn mahdollistamisen lisäksi pilvipalveluiden etuna on käytön helppous, toimintavarmuus, kustannussäästöt ja skaalautuvuus.

Pilvipalveluiden avulla tiedostot ovat aina saatavilla, ja ne pystyy jakamaan juuri niille henkilöille, joille se on kussakin tilanteessa tarpeellista – työskentelitpä, missä päin maailmaa tahansa ja mistä tahansa etätyöpisteestä käsin. Pilvipalveluita pystytään käyttämään näppärästi myös yhtäaikaiseen tiedostojen muokkaamiseen esimerkiksi videopuhelujen lomassa. Pilvipalvelujen avulla kaikki tärkeä data on tarvittaessa kaikkien saatavilla.

Pilvipalvelujen etuna on myös niiden ylläpidon edullisuus. Developitin ammattilaiset tekevät pilviympäristöön siirtymisestä mutkatonta ja pystyvät auttamaan myös tiettyjen toimintojen automatisoinnissa. Esimerkiksi päätelaitteen tietojen varmuuskopioinnin voi automatisoida pilvipalveluun, jolloin kaikki tiedostot ovat aina tallessa ja palautettavissa ilman raskaita toimenpiteitä ja kustannuksia.

Verkkoratkaisut

Nopea verkkoyhteys on yhä useamman yrityksen elinehto ja tehokkaan työskentelyn edellytys. Toimivat ja tietoturvalliset verkkoyhteydet ovat myös etätyöskentelyn ytimessä. Kun verkkoyhteys on kunnossa, se on samanaikaisesti sekä huomaamaton että salamannopea mutta myös turvallinen.

Developit tarjoaa yrityksesi tarpeisiin sopivat, edulliset ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Yhteytemme kattavat niin laajemmat yritysverkot toimipisteiden välillä kuin toimiston yksittäiset yhteydetkin.

Verkkoyhteyden turvallisuuden takaaminen edellyttää, että ohjelmistot, palomuurit ja tietoturvapalvelut ovat aina päivitetty ja ajan tasalla. Verkkoyhteyden tietoturvallisuuden keskiössä on jatkuva verkkoympäristön tarkkailu, valvonta ja ylläpito. Jatkuva valvonta suojaa yritystä alati kasvavia tietoturvauhkia vastaan ja sen avulla kyetään myös ennakoimaan mahdollisia tietoturvaongelmia jo etukäteen. Developitin kautta saat myös kattavat ylläpito– ja tietoturvapalvelut!

Hallinta- ja valvontapalvelut

Monet asiakkaistamme ovat päätyneet valjastamaan väsymättömän ja automaattisen valvonta-agenttimme laitteidensa valvontaan, jotta meillä ihmisillä jäisi enemmän aikaa muuhun tuottavaan tekemiseen.

Developitin käyttämä automatiikka hälyttää potentiaalisista ongelman aiheuttajista ennakkoon, jolloin ehdimme reagoida niihin jo ennen kuin häiriöt ehtivät edes syntyä.

Nykyaikaisella laitteiden hallintajärjestelmällä kaikki pysyvät kartalla siitä, missä käytössä mikäkin laite on kullakin hetkellä.

Laitehankinta
Oikein valitut laitteet ja ratkaisut ovat avain tehokkaaseen työpäivään sekä koneiden ja välineiden pitkään elinkaareen. Yleensä toimitamme laitteet käyttövalmiiksi asennettuna. Tarpeen mukaan opastamme myös uuden tekniikan käyttöönotossa, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman suoraviivaisesti, mukavasti, stressittömästi ja työaikaa säästäen.

Räätälöimme laitehankintakokonaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tukkureinamme toimivat Suomen suurimmat toimijat. Tarjoamme laitehankintoja laidasta laitaan olipa kyseessä matkapuhelin, työasemiin liittyvät laitteet ja tarvikkeet tai vaikkapa konferenssitilan kalustus ja AV-ratkaisut.

Otamme vastaan myös eläköityviä laitteita ja annamme niille jatkoaikaa. Tyhjennämme ja huollamme vanhat laitteet ja toimitamme ne esimerkiksi vähävaraisille opiskelijoille.

Rahoituspalvelut
Tiedämme kokemuksesta, että joskus tulee eteen tilanteita, joissa laitteistoa pitäisi hankkia johonkin tiettyyn projektiin, mutta kassavirta ei yksinkertaisesti anna periksi ennen projektin aloitusta.

Laitehankinnat ovat yrityksille iso kuluerä, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös joustavaa rahoituspalvelua erilaisiin tilanteisiin. Rahoituspalvelumme tapahtuu laajan kumppaniverkostomme kautta, ja se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille kaikenlaisiin laitehankintoihin ja työasemien uusimiseen.

Sopimustyypistä riippuen rahoituspalvelumme sisältää niin laitteiden uusimisen, palautuksen kuin ostomahdollisuudenkin aina sopimuskauden lopussa. Myös yksittäisten laitteiden hankinnat on mahdollista hankkia rahoituspalvelumme kautta.

Ollaanko it-ystäviä?

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.