Konsultointi
ja kehitys

developit // strategy

Strateginen ystävä, joka varmistaa kehityshankkeiden onnistumisen – kaikissa käänteissä

Ei ole teknistä tarvetta, jota emme osaisi ratkaista

Asiakkaamme ovat aina itse oman alansa parhaat asiantuntijat. Opastusta ja apua tarvitaan kuitenkin oikeiden teknisten ratkaisujen valintaan ja yhteensovittamiseen, jotta työt sujuisivat mahdollisimman mukavasti ja vaivattomasti. Ja kun it-ratkaisut valitaan siten, että ne sopivat yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, ne tukevat täydellisesti myös liiketoimintaasi!

Suunnittelemme teknisten ratkaisujen kokonaisuuden aina niin, että se nivoutuu saumattomasti yhteen myös muiden käytettyjen palveluiden ja tekniikoiden kanssa. It-kokonaisuus on suunniteltava siten, että myös asiakkaan muut palvelut ja jo käytössä olevat tekniset ratkaisut keskustelisivat mahdollisimman jouhevasti keskenään.

Paras lopputulos syntyy, kun pääsemme mukaan suunnittelemaan ja kehittämään kokonaisvaltaisia, asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja jo kehityshankkeiden alkuvaiheessa. Upeat visiot ja mahtipontiset suunnitelmat valuvat kuitenkin hukkaan ja muuttuvat vain sanahelinäksi, jos niiden toteutusta ei viedä huolella loppuun asti. Siksi emme pelkästään suunnittele tai konsultoi, vaan hoidamme myös toteutuksen suunnitelman mukaiseksi, helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Lisäksi koulutamme tarvittavat asiat ystävällisellä ja ammattitaitoisella otteellamme asiakkaillemme. Otamme vastuun myös ylläpidosta ja tuesta, mikä takaa pitkäikäisimmät ja kustannustehokkaimmat ratkaisut sekä tietysti helppouden asiakkaillemme. Uskomme, että asiakkaamme saavat parhaiten vastinetta panostuksilleen, kun suunnittelu, myynti ja toteutus kulkevat luontevasti käsikädessä.

Nykyään liiketoimintaa, tehokkuutta ja käyttäjäystävällisyyttä voidaan kehittää lukemattomilla eri tavoilla. Siksi haluamme olla täysin riippumaton palveluntarjoajista tai valmistajista. Teknologiariippumattomuutemme mahdollistaa myös sen, että käytössämme on lähes rajaton palveluvalikoima. Näin tilaa jää niin asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden huomioimiselle kuin luovuudellekin!

Nykyaikaisilla ratkaisulla kohti toimivampaa arkea

Osaava ystävä tukemassa kasvua teknisillä ratkaisuilla

Liiketoiminnan digitalisointi
Vanhat ja työläät manuaaliset prosessit ovat historiaa. Teknisten ratkaisujen avulla, voit automatisoida vähintään osan lähes kaikista manuaalisista toimenpiteistä. Automatisointi helpottaa työntekoa, säästää aikaa ja tuo lisää resursseja liiketoimintasi muille osa-alueille. Liiketoiminnan digitalisointi integroi kaikki palvelusi osaksi samaa yhtenäistä ja helposti hallittavaa kokonaisuutta.
Järjestelmävalintojen konsultointi
Nykyaikaiset pilvipalvelut tehostavat minkä tahansa toimialan erilaisia ja ajan kanssa muuttuvia toimintoja. Olemme mestareita valitsemaan kunkin yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sopivat, työntekoa helpottavat ja kätevät pilvipalvelut.
Pilvistrategiat ja siirtyminen
Siirtymät uusiin työskentelytapoihin ja uuden tekniikan omaksuminen voivat tuntua raskailta ja aikaa vieviltä prosesseilta. Meidän kanssamme siirtymät sujuvat vaivatta ja suoraviivaisesti. Pyrimme aina siihen, että meitä on helppo ymmärtää ja kanssamme on mahdollisimman mutkatonta viedä kaikki siirtymät maaliin saakka ja siirtyä sen jälkeen kohti uusia kehittämiskohteita.
Järjestelmien käyttöönotto- ja päivitysprojektit
Käyttöönotamme asiakkaillemme uusia palveluita lähes päivittäin. Kun osallistumme käyttöönoton lisäksi myös suunnitteluun, pystymme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita perinpohjaisesti alusta saakka. Poistamme asiakkailtamme huolet ja paineet projektien teknisistä toteutuksista, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä täysillä omiin osaamisalueisiinsa.
Microsoft 365 ympäristön käyttöönotto, kehitys ja koulutuspalvelut
Tunnemme Microsoft 365 -palvelut kuin omat taskumme ja olemme käyttöönottaneet niitä sadoille asiakkaillemme menestyksekkäästi. Peruspalveluiden käyttöönoton lisäksi koulutamme ja opastamme asiakkaamme parhaiden käytäntöjen mestareiksi, jotta työ-arki sujuisi mahdollisimman mukavasti ja mutkattomasti.
Microsoft Power BI
Toteutamme niin pienille kuin suurille asiakkaillemme erilaisia räätälöityjä Business Intelligence (BI) -ratkaisuja. BI-ratkaisut helpottavat ja nopeuttavat isojen datamassojen käsittelyä ja pystyvät muodostamaan niistä arvokasta tietoa liiketoiminnan tueksi.

Power BI -raportit mahdollistavat helpon ja automatisoidun tavan päästä yrityksen lukujen taakse ja niiden avulla pystyy kätevästi seuraamaan myös liiketoiminnan kehitystä. Dataa voidaan hakea useista eri järjestelmistä ja muodostaa niistä tarvittavia raportteja, joilla voidaan seurata liiketoiminnan nykytilaa ja arvioida myös tulevaisuuden näkymiä.

Olipa kyseessä pilvipalvelu tai tietokantamassa, niin Power BI -ratkaisut pystyvät seulomaan niistä nopeasti kaiken tarvittavan datan. Raportit päivittyvät automaattisesti aina uusimmalla datalla, joten pysyt vaivattomasti ajan tasalla siitä, mitä pinnan alla tapahtuu.

BI-palvelu toimii kokonaisuudessaan nettiselaimen kautta, joten tietoja pystytään hyödyntämään missä tahansa, milloin tahansa ja vieläpä millä laitteella tahansa. Power BI on osa Microsoftin tuoteperhettä, joten käyttöoikeuksien ja raporttien jakaminen onnistuu näppärästi Microsoft-tunnuksilla.

Ollaanko it-ystäviä?

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.