IT-tuki ja
ylläpitopalvelut

developit // support

Luotettava ja osaava kumppani, joka ei jätä asiakasta pulaan

Yksi kontakti kaikkiin mahdollisiin tukitarpeisiin

It-tukipalvelut ovat kaiken toimintamme ydin ja räätälöimme ne aina jokaisen yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tarjoamme vain sellaisia it-tukipalveluja, joita asiakkaamme todella tarvitsevat. Uskallamme siis sanoa, jos vähempikin riittää.

Kun suunnittelemme ja otamme käyttöön teknisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa, opimme tuntemaan asiakkaamme palvelut ja tuotteet läpikotaisin. Emme puhu tekniikkaa tai kysele vaikeita, vaan suhtaudumme kaikkiin pulmatilanteisiin ystävällisellä ja helposti ymmärrettävällä otteella. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme on helppo ottaa meihin yhteyttä kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Uskallamme jopa väittää, että ei ole ongelmaa, joka ei meidän kauttamme selviäisi!

Tärkeiden palveluiden, kuten palvelimien ja toimistoverkon, ylläpidolla varmistetaan asiakkaan liiketoiminnan katkeamattomuus ja jatkuvuus. Valvomme palveluita aktiivisesti kellon ympäri, jotta potentiaalisiin ongelmakohtiin pystytään puuttua proaktiivisesti ennakkoon. Ylläpidettävien laitteiden päivitykset ja kehitystoimenpiteet pyritään aina hoitamaan joustavasti ja siten, että ne eivät aiheuta hidastuksia tai haittaa asiakkaamme liiketoiminnalle.

Ylläpidolla varmistamme myös tietoturvallisuuden ja että kaikki asiakkaamme tärkeät tiedot ja asiat ovat aina tallessa. Tehokas ylläpitomme pitää huolen siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä täysillä omaan osaamiseensa ja nukkua myös yönsä rauhassa tietäen, että kaikki on taatusti turvassa.

Helposti lähestyttävää palvelua it-ystäviltä

Niin kuin ystävä tekisi

It-tukipalvelut

Tukipalvelumme koostuvat puhelintuesta ja etätuesta. Tarpeen tullen tulemme myös paikan päälle käymään. Hoidamme asennukset, päivitykset ja laitteiden ylläpidon vaivattomasti ja nopeasti rautaisella ammattitaidolla.

Räätälöimme tukipalvelut aina jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme vain sellaisia it-tukipalveluja, joita he todella tarvitsevat ja uskallamme sanoa, milloin vähemmän on enemmän.

Mielestämme it-kumppanin tulee olla enemmän kuin pelkkä it-toimintojen ylläpitäjä. Meistä on tärkeää, että asiakkaamme pystyvät luottamaan siihen, että apua on aina saatavilla ja että asiat ovat aina ratkaistavissa. Hommat hoituvat aikataulussaan ja asiantuntijamme ovat tavoitettavissa silloin, kun heitä tarvitaan – olipa kyseessä sitten pieni pulma tai isompi haaste.

Olemme it-kumppani ja hyvä ystävä, joka puhuu asiakkaidensa kanssa samaa kieltä, on aina tukena, ymmärtää, auttaa ja tekee elämästä helpompaa ja mukavampaa.

It-ylläpitopalvelut

Käyttäjäkohtaisten laitteiden päivitysten ja huoltotoimenpiteiden automatisointi on nykypäivää ja arkea asiakkaillemme. Automaation avulla ylläpito on edullista ja tehokasta eikä asiakkaan tarvitse itse aprikoida, mitä minkäkin päivityksen kanssa tulisi tehdä.

Palvelimilla ja verkkolaitteilla päivitykset ja kehitystoimenpiteet on tehtävä säännöllisesti, jotta voimme taata keskeytyksettömän palveluiden käytön ja tietoturvan. Nämä kaikki hoituvat meiltä rautaisella ammattitaidolla

Ollaanko it-ystäviä?

Ota yhteyttä!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.