AV-

ratkaisut

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin takkuilevat esitystekniikat juuri, kun esitys olisi alkamassa! Developitille neuvotteluhuoneet, mainosnäytöt ja musiikkijärjestelmät ovat arkipäivää siinä missä tietokoneetkin ja olemme toteuttaneet lukuisia, helppokäyttöisiä neuvotteluhuoneita ja esitystiloja asiakkaillemme.

Asiantuntevan suunnittelun lisäksi av-ratkaisujen ytimessä ovat laadukkaat laitteet ja niiden helppokäyttöisyys. Ne yhdessä takaavat sen, että esityksissä ei tarvitse erikseen huolehtia tekniikan pettämisestä ja että esiintyjiä ei tarvitse erikseen kouluttaa ja ohjeistaa joka kerta ennakkoon.

AV-ratkaisumme sisältävät kaikki ääni- ja kuvaratkaisut, mitä yrityksissä voidaan neuvotteluhuoneissa tai muussa esityskäytössä tarvita televisioista videotykkeihin, äänentoistoon, ohjaukseen ja älyratkaisuihin. Älykkäillä ohjaimilla esitystekniikka pystytään ohjelmoimaan esimerkiksi yhden painikkeen avulla toimivaksi tai jopa liiketunnistimen kautta aktivoituvaksi.

Kunnon esitystilat mahdollistavat myös striimaustekniikan käytön esimerkiksi webinaareissa, livetapahtumissa tai etäkokouksissa. Tarvittaessa annamme myös koulutusta AV-ratkaisujen omaksumiseen ja käyttöön.