asiantuntija-

palvelut

KOULUTUS

Vaikka laitteet olisivat päivitetty ja iskussa, työaikaa voi mennä suotta hukkaan myös siihen, että laitteita ja ohjelmistoja ei osata käyttää. Haasteet it-asioissa saattavat aiheuttaa monelle työntekijälle myös turhautumista ja lisätä työstressin määrää, kun ohjelmat ja laitteet tuntuvat niin vaikeaselkoisilta. Pelko siitä, että tekee jotain väärin ja onnistuu tuhoamaan kaiken, voi jopa estää oppimasta järjestelmien sujuvaa ja tehokasta käyttöä!

Developit tarjoaa helppotajuista ja ystävällistä it-koulutusta ilman koukeroisia termejä. Meiltä on helppo kysyä lisäohjeita ja tukiopetusta myös koulutuksen jälkeen ja pystymme tarjoamaan sitä tarvittaessa etänäkin.

Tieto siitä, että ohjelmistot ja laitteet ovat hallussa ja tukea saa aina tarvittaessa, lisää myös työtyytyväisyyttä. Uskomme, että kuka tahansa voi oppia työskentelemään uudenlaisten teknologiaratkaisujen parissa, kunhan vain heidät perehdytetään siihen – lempeästi ja selkokielellä, ilman it-jargonia ja hankalia termejä!

MICROSOFT POWER BI

Toteutamme niin pienille kuin suurille asiakkaillemme erilaisia räätälöityjä Business Intelligence (BI) -ratkaisuja. BI-ratkaisut helpottavat ja nopeuttavat isojen datamassojen käsittelyä ja pystyvät muodostamaan niistä arvokasta tietoa liiketoiminnan tueksi.

Power BI -raportit mahdollistavat helpon ja automatisoidun tavan päästä yrityksen lukujen taakse ja niiden avulla pystyy kätevästi seuraamaan myös liiketoiminnan kehitystä. Dataa voidaan hakea useista eri järjestelmistä ja muodostaa niistä tarvittavia raportteja, joilla voidaan seurata liiketoiminnan nykytilaa ja arvioida myös tulevaisuuden näkymiä.

Olipa kyseessä pilvipalvelu tai tietokantamassa, niin Power BI -ratkaisut pystyvät seulomaan niistä nopeasti kaiken tarvittavan datan. Raportit päivittyvät automaattisesti aina uusimmalla datalla, joten pysyt vaivattomasti ajan tasalla siitä, mitä pinnan alla tapahtuu.

BI-palvelu toimii kokonaisuudessaan nettiselaimen kautta, joten tietoja pystytään hyödyntämään missä tahansa, milloin tahansa ja vieläpä millä laitteella tahansa. Power BI on osa Microsoftin tuoteperhettä, joten käyttöoikeuksien ja raporttien jakaminen onnistuu näppärästi Microsoft-tunnuksilla.