positiivisia

asiakas-

kokemuksia

Suunnittelemme ja toteutamme käyttäjäystävällisiä, muokattavia ja laitteistoriippumattomia ratkaisuja, jotka ovat sekä läpinäkyviä ja mitattavia että helposti ymmärrettäviä.

Teknologiaympäristö muuttuu kaiken aikaa moniulotteisemmaksi ja myös asiakkaiden toiveet elävät sen mukana. Palvelumme kattavat kaikki it-ratkaisut tuki- ja ylläpitopalveluista automatisoituihin hallinta- ja valvontapalveluihin. Hoidamme tietoturva-asiat, verkkoratkaisut ja laitehankinnat puolestasi sekä koulutamme työntekijäsi teknologian tehokkaaseen käyttöön.

Lisäksi kauttamme saat Microsoft BI -ratkaisut suurien datamassojen analysoimiseen, pilvipalvelut tiedon tallentamiseen ja jakamiseen sekä kattavat av-ratkaisut koulutuksien, webinaarien ja videokokousten toteuttamiseen. Tarjoamme myös rahoituspalvelua, sillä ymmärrämme että it-ratkaisut ovat monelle yritykselle myös suuri kuluerä.

It-ratkaisujemme avulla voimme sekä tukea että kehittää liiketoimintaasi tavoitteellisesti ja ketterästi, yhdessä parhaaksi katsomallamme tavalla. Lähestymme tarpeitasi ja haasteitasi kekseliäästi ja vastuullisesti mutta myös rohkeasti. Ota yhteyttä, niin teemme yrityksestäsi oman toimialasi suunnannäyttäjän!

palvelut

Asiantuntija-
palvelut

AV-ratkaisut
Hallinta- ja valvontapalvelut
Laitehankinta
Pilvipalvelut
Rahoituspalvelut
Tietoturva
Tukipalvelut
Verkkoratkaisut
Ylläpitopalvelut